Slitedeler

Vi kan tilby nye slitedeler og tilbehør til lastebil og hengere, samt brukte og overhalte kardanger og girkasser. Sammen med PE og BPW Hofstad er vi sikre på at vi kan tilby de delene du trenger, raskt og effektivt. Vår filosofi er, enkelt og greit, å kunne tilby slitedeler, tilbehør og verktøy som våre kunder trenger. Uansett om du eier én eller hundre lastebiler eller om du driver et lastebilverksted, så er du alltid velkommen til en hyggelig prat med oss.

VI SKJØNNER

Vi skjønner at det koster penger når din lastebil eller henger står stille. Vi skjønner også at det er dere som betaler lønna, og dermed rent teknisk er sjefen vår. Vi er interesserte og fleksible, og skal forsøke å hjelpe dere så raskt som bare mulig. Det minste vi kan bidra med er godt humør og pågangsmot når det er noe som krangler for dere.

FRIHET

De fleste slitedel-leverandører er ofte knyttet opp mot store produsenter og distributører som ønsker å påvirke innkjøpene i høy grad. Vi tenker utradisjonelt og stikk motsatt. Vi fokuserer på hva kundene ønsker seg og forsøker å være så fleksible som mulig. Dette gjør vi best om vi hele tiden kan handle fritt så at våre kunder får riktig del, til riktig pris, uansett merke og modell.

ERFARING TELLER

Vi har stor erfaring innen delesalg av lastebil- og hengerdeler og våre leverandører har vært i slitedelbransjen i mange år. Derfor kan du føle deg trygg med oss. Vi investerer årlig i nye deler, delehåndteringssystem og rutiner for å minimere risikoen for feil. Med dette sagt har vi naturlig nok bygget opp gode relasjoner med flere anerkjente leverandører i Europa, hvor PE Automotive Gmbh fra Tyskland er et meget godt eksempel.

Diverse bildeler og verktøy

Usikker på hva du trenger?
Vi hjelper deg selvfølgelig! 

Ring Krister på telefon 911 81 807

Ring André på telefon 911 08 550

Du kan også sende oss en e-post på info@ndsas.no eller besøke oss i Mårvegen 24, 2211 Kongsvinger.

Se utvalget her

Har du problemer med visningen under? Klikk her