Om NDS AS

NDS startet opp på Kongsvinger i 2011 og har sitt hovedfokus på salg av slitedeler med høy kvalitet og riktig pris, til lastebiler og hengere.

Vi har god kompetanse og lang fartstid i bransjen, samtidig som vi er åpne for ny teknikk og har tilgang til avanserte reservedelsystem.
Dette sikkerstiller at du får riktig del til avtalt tid – hver gang.

Vi selger, supporter også diagnoseutstyr og verktøy fra anerkjente leverandører, direkte til frittstående verksteder og lastebileiere med eget verksted. Vi har nå 1000m² med varelager og butikk i vårt nye bygg i Mårvegen 24 på Kongsvinger og i vårt møterom og verksted hall har vi diagnosekurser og opplæring i bremsesystemer.

MÅLSETTING

NDS AS skal til enhver tid levere slitedeler, utstyr og service av høyeste kvalitet og til riktig pris. I tillegg skal vi være en god samarbeidspartner til alle verksteder som reparerer tunge kjøretøy. Uansett om dere har noen få lastebiler, er et uavhengig verksted eller et merkeverksted så skall vi hjelpe Dere få jobben gjort.

TILBYR

Vi skal alltid yte så god service som mulig alle våre kunder. Vi skal hjelpe dere med tekniske spørsmål og levere slitedeler så raskt som mulig så at stå tiden for lastebil eieren blir så kort som mulig. Vi er på det klare med at tid er penger, spesielt i denne bransjen, og vi strekker oss langt for å hjelpe våre kunder og samarbeidspartnere.

Vi kan dessverre ikke alt, men vi garanterer at vi gjør så godt vi kan og at vi møter opp med stort pågangsmot, godt humør og at vi alltid spiller på lag med kundene.

BPW HOFSTAD

Avtalen om at BPW Hofstad AS kjøper samtlige aksjer i NDS AS ble signert og overdragelsen fant sted fredag 28.januar 2022. Flere måneder med forhandlinger har gitt dette gode resultat. Ervervelsen er helt på linje med BPW Hofstad og BPW After Market Group sitt satsningsområde om å bli en betydelig aktør innen segmentet for lastebildeler for videre vekst. Den videre plan blir nå å implementere NDS AS sitt spekter i BPW Hofstad sin avdelingsstruktur og videre implementere BPW Hofstad sitt varespekter hos NDS AS.

AVDELINGSLEDER

Gründer og tidligere eier av NDS, Krister S.Adolfsson, er nå avdelningsleder på Kongsvinger, han har teknisk utdannelse med de siste årene på høyskolen i Sandviken i Sverige. Årene 1994-2010 jobbet han som salg og markedssjef i reservedelsbransjen til tunge kjøretøy i Norge.

Vi ønsker dere velkommen til en hyggelig prat om slitedeler, verktøy og diagnoseløsninger som passer deres verksted. Kom innom Mårvegen 24 på Kongsvinger for en hyggelig og uformell prat over en kaffekopp
😊

Krister S.Adolfsson avbildet, smilende med armene i kryss

Usikker på hva du trenger?
Vi hjelper deg selvfølgelig! 

Ring Krister på telefon 911 81 807

Ring André på telefon 911 08 550

Du kan også sende oss en e-post på info@ndsas.no eller besøke oss i Mårvegen 24, 2211 Kongsvinger.