Diagnoseverktøy

Vi har vårt fokus på salg, support og kursing av multibrand diagnoseinstrument til lastebil, trailer, buss og varebiler, samt opplæring av verkstedpersonell. Dagens kjøretøy er kontrollert og styrt av avansert elektronikk, og med et såkalt multibrand diagnose verktøy, finnes mulighet for å lese ut feilkoder, sletting av disse kodene, testing av komponenter og kalibrering av systemer i de fleste tunge kjøretøy.

I nær fremtid blir et slikt diagnostisk verktøy uvurderlig, og nødvendig for å kunne overleve for de fleste uavhengige verksteder. Vi ser i dag at flere OEM merkeverksteder tar inn konkurrerende lastebilmerker for reparasjon på sine verksteder.

SAMARBEIDSPARTNER

NDS AS skal til enhver tid levere utstyr og service til høyeste kvalitet og være en god samarbeidspartner til verksteder som reparerer tunge kjøretøy. Uansett om dere har noen få lastebiler, er et uavhengig verksted eller et merkeverksted.

SUPPORT & SERVICE

NDS AS kan i tilegg til salg av et markedsledende diagnoseutstyr og tilby teknisk support, kursing i egne lokaler med testbenker og lastebiler, eller direkte ute på kundeverkstedene. Vi legger stort fokus på support og utdanning og kjører gjerne kveldskurs så at dere kan maksimere arbeidsdagen og tjene penger.

AUTOCOM – MADE IN SWEDEN

Autocom gir kunnskap og verktøy du trenger for å forstå og løse problemer med kjøretøyet. Med Autocom kan du føle deg trygg på at du har det som trengs for å gjøre en god jobb – I dag og i fremtiden. Autocom har eksistert i over 30 år i Trollhättan Sverige. All utvikling av mjukvare, hårdvare, service og og montering av Autocoms diagnose systemer skjer i Trollhättan og Vänersborg. Vi bygger et diagnosesystem i verdensklasse som alle mekanikere klarer å bruke.

Diagnoseverktøy med tekst auto-com på

Usikker på hva du trenger?
Vi hjelper deg selvfølgelig! 

Ring Krister på telefon 911 81 807

Ring André på telefon 911 08 550

Du kan også sende oss en e-post på info@ndsas.no eller besøke oss i Mårvegen 24, 2211 Kongsvinger.

>> Du kan også laste ned Teamviewer her >> Se brosjyre her