Om NDS

 

NDS, Nordisk Diagnose Senter AS, har sitt fokus på salg, support og kursing av multibrand diagnoseinstrument til lastebil, trailer, buss og varebiler, samt opplæring av verkstedpersonel. Dagens kjøretøy er kontrollert og styrt av avansert elektronikk, og med et såkalt multibrand diagnose verktøy, finnes mulighet for å lese ut feilkoder, sletting av disse kodene, testing av komponenter og kalibrering av systemer i de fleste tunge kjøretøy. I nær fremtid blir et slikt diagnostisk verktøy uvurderlig, og nødvendig for å kunne overleve for de fleste uavhengige verksteder. Vi ser i dag at flere OEM merkeverksteder tar inn konkurrerende lastebilmerker for reparasjon på sine verksteder.

MÅLSETTING

NDS AS skal til enhver tid leverere utstyr og service til høyeste kvalitet og være en god samarbeidspartner til verksteder som reparerer tunge kjøretøy. Uansett om dere har noen få lastebiler, er et uavhengig verksted eller et merkeverksted.

TILBYR

NDS AS kan i tilegg til salg av et markedsledende diagnoseutstyr og tilby teknisk support, kursing i egne lokaler med testbenker og lastebiler, eller direkte ute på kundeverkstedene. Vi legger stor fokus på support og utdanning og kjører gjerne kveldskurs så at dere kan maksimere arbeidsdagen og tjene penger.

Vi kan også tilby nye slitedeler samt brukte og overhalte bytte komponenter.

FREMTID


Visjonen til NDS AS er å bli en av Nordens beste bedrifter på salg og support av multibrand diagnoseverktøy og tilhørende reservedeler, til verksteder, transportbedrifter, offentlige myndigheter og skoler. NDS utvikles hele tiden og skal tilpasse virksomheten etter kundens behov: idag og i fremtiden.

EIER

Jeg heter Krister Stålhandske Adolfsson og har teknisk utdannelse, med de siste årene på høyskolen i Sandviken, Sverige. Årene 1994-2010 jobbet jeg som salg- og markedssjef i reservedelsbransjen til tunge kjøretøy i Norge, parallelt var jeg også ansvarlig for diagnoseutstyr, opplæring og support.

 

Jeg ønsker dere velkommen til en hyggelig prat om diagnoseløsninger og slitedeler som passer deres verksted. Kom inom Lerkevegen 50 på Kongsvinger, eller kontakt meg direkte på +47 911 81 807 eller +46 (0) 70 317 3040 (Sverige) så er jeg sikker på at vi kommer til og samarbeide i fremtiden.

Hilsen

Krister S.Adolfsson