DIAGNOSEVERKTØY

Vi har vårt fokus på salg, support og kursing av multibrand diagnoseinstrument til lastebil, trailer, buss og varebiler, samt opplæring av verkstedpersonel. Dagens kjøretøy er kontrollert og styrt av avansert elektronikk, og med et såkalt multibrand diagnose verktøy, finnes mulighet for å lese ut feilkoder, sletting av disse kodene, testing av komponenter og kalibrering av systemer i de fleste tunge kjøretøy. I nær fremtid blir et slikt diagnostisk verktøy uvurderlig, og nødvendig for å kunne overleve for de fleste uavhengige verksteder. Vi ser i dag at flere OEM merkeverksteder tar inn konkurrerende lastebilmerker for reparasjon på sine verksteder.

MÅLSETTING

NDS AS skal til enhver tid leverere utstyr og service til høyeste kvalitet og være en god samarbeidspartner til verksteder som reparerer tunge kjøretøy. Uansett om dere har noen få lastebiler, er et uavhengig verksted eller et merkeverksted.

VI TILBYR

NDS AS kan i tilegg til salg av et markedsledende diagnoseutstyr og tilby teknisk support, kursing i egne lokaler med testbenker og lastebiler, eller direkte ute på kundeverkstedene. Vi legger stor fokus på support og utdanning og kjører gjerne kveldskurs så at dere kan maksimere arbeidsdagen og tjene penger.

AUTOCOM

Autocom gir kunnskap og verktøy du trenger for å forstå og løse problemer med kjøretøyet. Med Autcom kan du føle deg trygg på at du har det som trengs for å gjøre en god jobb.

Autocom har eksistert i over 20 år. Vi hjelper deg samle, strukturere og distribuere informasjon slik at arbeidet vil være så enkelt og lønnsomt som mulig.

Autocom er bygget rundt utviklingsavdelinger som arbeider med maskinvare, programvare og diagnostikk.